Naši výrobci
Výroba
Odkud produkty pocházejí?
Odkud produkty pocházejí?
Všechny naše produkty pocházejí výhradně z evropského regionu Tyrolsko. Patří sem i produkty, které pocházejí z Jižního Tyrolska.
Odkud pochází maso, které jsem si objednal?
Odkud pochází maso, které jsem si objednal?
Používáme pouze maso z Rakouska, protože to zaručuje kvalitu a dobré životní podmínky zvířat. Všechny produkty pocházejí z malých vybraných rodinných firem.
Je sýr bez laktózy?
Je sýr bez laktózy?
Ne všechny sýry jsou bez laktózy, informace o tom najdete na našich produktových stránkách.
Jaký je rozdíl mezi pasterizovaným a termizovaným mlékem?
Jaký je rozdíl mezi pasterizovaným a termizovaným mlékem?
Mléko na výrobu sýra z termizovaného mléka lze skladovat maximálně 48 hodin. Pasterizované mléko: Toto mléko bylo udržováno horké při 72 °C po dobu nejméně 15 sekund .
Proč má slanina nebo klobása bílý povrch?
Proč má slanina nebo klobása bílý povrch?
Je možné, že jste položky po otevření skladovali příliš chladně. Sůl pak vyjde ven a vytvoří se povrchový povlak. To však nemá vliv na kvalitu ani chuť. Lze odstranit studenou vodou.
Jak mám skladovat sýr?
Jak mám skladovat sýr?
Doporučujeme sýr zabalit do našeho čerstvého papíru z prodejny a skladovat v lednici.