Zde budou zodpovězeny všechny vaše otázky.

Máte-li další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

Naši výrobci

Výroba

Odkud produkty pocházejí?

Všechny naše produkty pocházejí výhradně z evropského regionu Tyrolsko. Patří sem i produkty, které pocházejí z Jižního Tyrolska.

Odkud pochází maso, které jsem si objednal?

Používáme pouze maso z Rakouska, protože to zaručuje kvalitu a dobré životní podmínky zvířat. Všechny produkty pocházejí z malých vybraných rodinných firem.

Je sýr bez laktózy?

Ne všechny sýry jsou bez laktózy, informace o tom najdete na našich produktových stránkách.

Jaký je rozdíl mezi pasterizovaným a termizovaným mlékem?

Mléko na výrobu sýra z termizovaného mléka lze skladovat maximálně 48 hodin. Pasterizované mléko: Toto mléko bylo udržováno horké při 72 °C po dobu nejméně 15 sekund .

Proč má slanina nebo klobása bílý povrch?

Je možné, že jste položky po otevření skladovali příliš chladně. Sůl pak vyjde ven a vytvoří se povrchový povlak. To však nemá vliv na kvalitu ani chuť. Lze odstranit studenou vodou.

Jak mám skladovat sýr?

Doporučujeme sýr zabalit do našeho čerstvého papíru z prodejny a skladovat v lednici.

Kontaktujte nás!

Máte nějaké dotazy, problémy nebo návrhy? Pak nás kontaktujte! Na vaši žádost odpovíme do 24 hodin a rádi vám pomůžeme.